خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





سرفصل ها

     1- سر فصل مشاوره واقعی  اولیه : در رابطه با چگونگی هزینه های اولیه  (ثابت و درگردش)؟      

     این شغل چگونه سود آوراست؟    چه عواملی باعث ضرروزیان میشود؟

    آیا اتنخاب درستی انجام دادیم که این کار رابه عنوان شغل (اول یا دوم یا خانه ای) 

     انتخاب نماییم ؟

     2-سر فصل طراحی سالن ها :می آموزیم که یک سالن چه ابعادی؟ وچگونه باشد؟

    وچه لوازم واقعا نیازدارد؟ سالن خود را چگونه تغییر بدهیم؟

    3-سرفصل راه اندازی سالن :از انواع قفسه های ایرانی و هلندی چگونه استفاده کنیم؟

    چه جنسی باشد؟ وبه چه اندازه ابعاد داشته باشند؟ چرانمی توان بیشتر قفسه زد؟

    و بیشتر تولید کرد ؟

    4-سر فصل ضدعفونی سالن: شناخت سم های لازمه وروش های سم پاشی چگونه است؟

    5-سرفصل آماده نمودن سالن کشت :برای آوردن مواد اولیه (کمپوست)چه چیز های  

    باید آماده باشد؟

    6_سرفصل بذر پاشی: (که اول کشت میباشد )چگونه است ؟ خودش بذر دارد؟

    آیا لازم است بذر بزنیم ؟

    7ـ سرفصل مراحل نگهداری: مواد اولیه در 2هفته اول (درجه دما و رطوبت)؟

    8_ سر فصل خاک دهی:چگونگی تهیه و ضدعفونی خاک پوششی ؟

    و به چه اندازه ، چه موقعی از دما ورطوبت؟

    چه زمانی از ریشه دوانی روی کمپوست خاک دهی شود ؟

    9 – سر فصل آبیاری: (عمیق یا سطحی ) انجام دهیم ؟ ازکجا متوجه بشویم ؟

    10- سرفصل مراحل نگهداری مرحله دوم :مواد اولیه در 2هفته دوم(درجه دما و رطوبت)؟

    11- سرفصل رافینیگ: چراباید رافینیگ کرد؟ چه مواقعی رافینیگ ضرر دارد؟ به چه شکل  

    صحیح این کاررا انجام دهیم ؟ آیا سود آور است که رافینیگ انجام شود ؟ چه خسارتی  

    در مواقع لازم پیش می آید که ما رافینیگ را انجام ندادیم ؟ چگونه رافینیگ کار مارو(از  

    نظر تولید ) جلو ویا عقب می اندازد ؟

    12- سرفصل شوک دهی: (هوادهی) کم وزیادآن چه تاثیری دارد ؟ بهترین دما ورطوبت چند است؟  چگونه تنظیم کنیم تا بیشتر تولید وبرداشت داشته باشیم ؟

    13-سرفصل برداشت :زمان برداشت چه کارهای انجام بشود؟ چه کارهای باعث ضرر میباشد؟ طریقه صحیح چیدن قارچ چگونه است ؟

     14- سر فصل برداشت مکرر:  در روش ایرانی چند برداشت ؟ ودر روش هلندی چند  

    برداشت ؟ کدام روش بهتر است ؟ فلش چیست ؟

     15- سرفصل تخلیه مواد : قبل از تخلیه چکار باید کرد که منجر به آلودگی محیط کار  

    نشود ؟ چه درجه حرارت ویا سمی احتیاج دارد؟

    16- سرفصل بیماریها:

    چه حرکتی انجام دهیم که اصلا بیماری نبینم ؟ در صورت مشاهده چکارکنیم ؟

    چگونه حذف ویا حداقل کنترل کنیم؟

    17-سرفصل ساخت کمپوست : حالاکه کمپوست آماده است چه واجب که بدانیم 

     چگونه ساخته میشود؟

    چه چیزهای با هم مخلوط شده است؟ آیا نبایدبدانیم کمپوست خوب چه شکلیست ؟

    کمپوست بد چگونه هست؟

    18- سرفصل ساخت بذر :  بذر خوب چه شکلی است ؟ آیا و ازکجا به کیفیت بذر پی ببریم؟

    بذر کپک زده چه شکلی است؟

    19- سر فصل ساخت خاک پوششی: خاک نیز آمادش فراوان است آیا به عنوان مصرف  

    کننده نباید بدانید خاک خوب چه کیفتی دارد؟ وچه شکلی است؟ آیامیدانید که 80% 

    ازبیماری ها بعد از خاک دهی ایجاد وشاید تا پایان کار با شما باشد باید کنترل کنید 

     تا آسیب به تولید نزند؟  

    20- سرفصل حرفه ای :چگونه کارکنیم که یک حرفه ای کارمیکند؟ 30مورد از مواردی 

     که برای داشتن تولید بیشتر باید بدانیم .

                                                         09357493518

                                                 arianeginco@Gmail.com

                                                                 

     


    این مطلب تا کنون 6 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : سرفصل ,انجام ,سالن ,کمپوست ,رافینیگ ,تولید ,انجام دهیم ,مواد اولیه ,سرفصل ساخت ,شکلی است؟ ,مراحل نگهداری ,سرفصل مراحل نگهداری ,
    سرفصل ها

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر