جستجو

تبلیغات



سرفصل ها

     1- سر فصل مشاوره واقعی  اولیه : در رابطه با چگونگی هزینه های اولیه  (ثابت و درگردش)؟      

     این شغل چگونه سود آوراست؟    چه عواملی باعث ضرروزیان میشود؟

    آیا اتنخاب درستی انجام دادیم که این کار رابه عنوان شغل (اول یا دوم یا خانه ای) 

     انتخاب نماییم ؟

     2-سر فصل طراحی سالن ها :می آموزیم که یک سالن چه ابعادی؟ وچگونه باشد؟

    وچه لوازم واقعا نیازدارد؟ سالن خود را چگونه تغییر بدهیم؟

    3-سرفصل راه اندازی سالن :از انواع قفسه های ایرانی و هلندی چگونه استفاده کنیم؟

    چه جنسی باشد؟ وبه چه اندازه ابعاد داشته باشند؟ چرانمی توان بیشتر قفسه زد؟

    و بیشتر تولید کرد ؟

    4-سر فصل ضدعفونی سالن: شناخت سم های لازمه وروش های سم پاشی چگونه است؟

    5-سرفصل آماده نمودن سالن کشت :برای آوردن مواد اولیه (کمپوست)چه چیز های  

    باید آماده باشد؟

    6_سرفصل بذر پاشی: (که اول کشت میباشد )چگونه است ؟ خودش بذر دارد؟

    آیا لازم است بذر بزنیم ؟

    7ـ سرفصل مراحل نگهداری: مواد اولیه در 2هفته اول (درجه دما و رطوبت)؟

    8_ سر فصل خاک دهی:چگونگی تهیه و ضدعفونی خاک پوششی ؟

    و به چه اندازه ، چه موقعی از دما ورطوبت؟

    چه زمانی از ریشه دوانی روی کمپوست خاک دهی شود ؟

    9 – سر فصل آبیاری: (عمیق یا سطحی ) انجام دهیم ؟ ازکجا متوجه بشویم ؟

    10- سرفصل مراحل نگهداری مرحله دوم :مواد اولیه در 2هفته دوم(درجه دما و رطوبت)؟

    11- سرفصل رافینیگ: چراباید رافینیگ کرد؟ چه مواقعی رافینیگ ضرر دارد؟ به چه شکل  

    صحیح این کاررا انجام دهیم ؟ آیا سود آور است که رافینیگ انجام شود ؟ چه خسارتی  

    در مواقع لازم پیش می آید که ما رافینیگ را انجام ندادیم ؟ چگونه رافینیگ کار مارو(از  

    نظر تولید ) جلو ویا عقب می اندازد ؟

    12- سرفصل شوک دهی: (هوادهی) کم وزیادآن چه تاثیری دارد ؟ بهترین دما ورطوبت چند است؟  چگونه تنظیم کنیم تا بیشتر تولید وبرداشت داشته باشیم ؟

    13-سرفصل برداشت :زمان برداشت چه کارهای انجام بشود؟ چه کارهای باعث ضرر میباشد؟ طریقه صحیح چیدن قارچ چگونه است ؟

     14- سر فصل برداشت مکرر:  در روش ایرانی چند برداشت ؟ ودر روش هلندی چند  

    برداشت ؟ کدام روش بهتر است ؟ فلش چیست ؟

     15- سرفصل تخلیه مواد : قبل از تخلیه چکار باید کرد که منجر به آلودگی محیط کار  

    نشود ؟ چه درجه حرارت ویا سمی احتیاج دارد؟

    16- سرفصل بیماریها:

    چه حرکتی انجام دهیم که اصلا بیماری نبینم ؟ در صورت مشاهده چکارکنیم ؟

    چگونه حذف ویا حداقل کنترل کنیم؟

    17-سرفصل ساخت کمپوست : حالاکه کمپوست آماده است چه واجب که بدانیم 

     چگونه ساخته میشود؟

    چه چیزهای با هم مخلوط شده است؟ آیا نبایدبدانیم کمپوست خوب چه شکلیست ؟

    کمپوست بد چگونه هست؟

    18- سرفصل ساخت بذر :  بذر خوب چه شکلی است ؟ آیا و ازکجا به کیفیت بذر پی ببریم؟

    بذر کپک زده چه شکلی است؟

    19- سر فصل ساخت خاک پوششی: خاک نیز آمادش فراوان است آیا به عنوان مصرف  

    کننده نباید بدانید خاک خوب چه کیفتی دارد؟ وچه شکلی است؟ آیامیدانید که 80% 

    ازبیماری ها بعد از خاک دهی ایجاد وشاید تا پایان کار با شما باشد باید کنترل کنید 

     تا آسیب به تولید نزند؟  

    20- سرفصل حرفه ای :چگونه کارکنیم که یک حرفه ای کارمیکند؟ 30مورد از مواردی 

     که برای داشتن تولید بیشتر باید بدانیم .

                                                         09357493518

                                                 arianeginco@Gmail.com

                                                                 

     


    این مطلب تا کنون 16 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 30 شهريور 1394
    منبع
    برچسب ها : سرفصل ,انجام ,سالن ,کمپوست ,رافینیگ ,تولید ,انجام دهیم ,مواد اولیه ,سرفصل ساخت ,شکلی است؟ ,مراحل نگهداری ,سرفصل مراحل نگهداری ,
    سرفصل ها

تبلیغات


    تبلیغات شما در این قسمت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز جمعه 11 فروردين 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر